Kýbrýsta Tüp Bebek Photo Frame
Kýbrýs Tüp Bebek Side Menu Bottom
Kýbrýs Tüp Bebek Side Menu Middle
Kýbrýs Tüp Bebek Side Menu Top
Kýbrýs Tüp Bebek Side Menu Middle
Kýbrýs Tüp Bebek Side Menu Middle
Kýbrýs Tüp Bebek Side Menu Middle
Kýbrýs Tüp Bebek Side Menu Middle
Kýbrýs Tüp Bebek Side Menu Middle
Kýbrýs Tüp Bebek Side Menu Middle
Kýbrýs Tüp Bebek Side Menu Middle
Kýbrýs Tüp Bebek Side Menu Middle
Kýbrýs Tüp Bebek Side Menu Middle
Kýbrýs Tüp Bebek Side Menu Middle
Kýbrýsta Tüp Bebek Photo Frame
Zbatohet Për Të Cilin IVF
Steriliteti (shterpësi) mund të jetë për shkak të grave ose burrave. Ndonjëherë problemi është i vendosur në të dy çifteve. Sot, metoda më të avancuara trajtim zbatohet për zgjidhjen e problemit të...
Kýbrýsta Tüp Bebek Button
Më Shumë
Me zhvillimin e teknologjisë rrjedhin nga embrionet, në fertilizimi in vitro trajtim (vezë pllenohet) që embrioni biopsi metodë duke punuar nga laboratori gjenetik qeliza për vajzat (XX kromozome) ishin meshkuj (kromozomet XY) quhet gjetur se procesin e përzgjedhjes gjinore.
Kýbrýsta Tüp Bebek Button
Më Shumë
Përzgjedhja Gjinore
Kýbrýsta Tüp Bebek Photo Frame
Zhvillimi i vezëve, një shumëllojshmëri të barnave janë përdorur për zhvillimin e vezoreve, vezë dhe më shumë. gratë shpesh përcakton off një kohë cikël prej rreth 15 vezë, por vetëm një vezë zhvillon. Të cilat përcaktojnë se sa vezë
Kýbrýsta Tüp Bebek Button
Më Shumë
Procedura E IVF
Kýbrýsta Tüp Bebek Photo Frame
Dhurimi Veza, trajtim të kancerit të tilla si rrezatimi apo kimioterapi, faktorët hormonal, menopauza e hershme, menopauza kirurgjike, gratë nuk mund të jetë nëna e arsyeve, të tilla si një donator (donator) rrjedh nga vezët e fekonduara me spermë të marra nga gratë e embrionit është transferuar pastaj në grua.
Kýbrýsta Tüp Bebek Button
Më Shumë
Dhurim Veza
Kýbrýsta Tüp Bebek Photo Frame
Analiza Spermë (Spermiogram) vjen në fillim të testeve në varfëri. Sperm Prodhimi i duhanit, alkoolit, nxehtësia, droga, dhe shumë faktorë të tjerë, të tilla si infeksionet nuk ndikojnë në analizën normale e mostrave duhet të përsëritet të paktën dy herë me një interval prej një muaji. Problemi Ifertilite është zbuluar në analizën e një njeriu e spermës, një ekzaminim...
Kýbrýsta Tüp Bebek Button
Më Shumë
Steriliteti Trajtimi

Copyright © 2013 Vita Altera Tüp Bebek
Designed & Powered by Ata Bilişim
Adresë: Şht. Ecvet Yusuf Street 44A-44D Yenişehir, Nicosia
Tel: +90 (533) 875 53 33
e-Mail: info@tubex.pro